Våra tjänster

Promenadsällskapet Walkie Talkie erbjuder:

 

Personlig omsorg

Personlig omsorg som en fysisk person behöver och som utförs i eller i nära anslutning till bostaden ger skattereduktion. Det kan vara hjälp med den personliga hygienen, på- och avklädning och liknande. Omsorgen ska ske i bostaden men omfattar även utevistelse vid promenader, högläsning och enklare ärenden som besök på vårdcentral, bank eller butik. Även hjälp att betala räkningar. Källa Skatteverket.

När hemtjänsten inte hinner.

Tjänster utan RUT-avdrag

  • Buss-safari, även vid regn och rusk
  • Längre utflykter, med kaffe i termos och goda smörgåsar, med båt eller spårvagn i dina minnens kvarter
  • Besök på museum, restaurang och utställningar
  • Anhörigstöd i hjälp med äldreomsorgen och anmälningar till IVO, Inspektionen för vård och omsorg.

Priser

Information om vad som gäller inom RUT-avdrag

Privatpersoner: vardag 500 kr/250 kr tim. med RUT-avdrag. Minimum är 4 timmar/tillfälle. Tillsammans utformar vi tjänsten efter dina personliga behov och intressen. Avbokning sker minst 24 timmar innan planerat besök.

Föreläsningsserie om Stockholms historia: de senaste 100 åren och konstnärer med Stockholmsanknytning. Några av ämnena är: Kungsgatan, Stadshuset, Prins Eugen och Gunnar Asplund och Sven X:et Erixson . 

Dans på schemat, med musik från 40-tal till 70-tal: Rullstolssdans för de som sitter ner och en svängom med de som kan stå. 

Äldreboenden: Promenader, samtalssällskap, högläsning och föreläsningar för kostnadsförslag, kontakta oss.

Du vet väl att du göra RUT-avdrag när du köper våra tjänster till din föräldrar?

Med hjälp av RUT-avdraget får du 50% i skattereduktion på arbetskostnaden. Skattereduktionen är max 50 000 kronor per  år vilket motsvarar ett underlag av 100 000 kronor. Alla priser är exklusive moms.  Köper du Promenadsällskapet Walkie Talkies tjänster privat och vill nyttja din skattereduktion får du en faktura med ett belopp där skattereduktionen är avdragen. Är utrymmet däremot redan nyttjat så är den totala kostnaden 625 kr per timme. Alla priser är exklusive moms. 

cropped-Liten-Promenadsällskapet-Walkie-Talkie-LOGOTYPE.jpg

Vi har inte tid att ha bråttom– vi har bara tid för dig.

Bettina Stewart Billgren, Facebook, Twitter

EnglishSwedish