Mildreds värmande beröm

Du är för alltid här inne, i mitt hjärta”

Mildred har fått besök av Promenadsällskapet Walkie Talkie ofta. Vi har hjälpt till med trädgårdsskötsel och enklare städning och skrivit viktiga brev och ringt några samtal, då Mildred har svårt att se och hör mycket dåligt.  Det har lagats köttbullar och  vi har suttit tillsammans utmed Mildreds soliga husvägg många gånger och druckit kaffe ur det bästa porslinet.  För kaffet smakar godare då.

“Utan ditt sällskap hade jag varit alldeles ensam. Hemtjänsten hinner inte sitta ner mer än 5 minuter. Du har varit ett ovärderligt stöd och hjälp för mig och jag saknar dig när du inte är här. Det kan du skriva. Även om jag är en sur gammal kärring (skratt). “

Mildred


midlred-och-jag

“Är det du Bettina?”,  är glädjande att höra henne säga när jag kommer på besök.  Det är underbart och givande för oss båda att få vara tillsammans och är en vänskap som kommer att finnas till tidens slut.

 

Tidens slut för Mildred kom den 25 november 2023. Mildred hann fylla 100 år. Vilket var väldigt viktigt för henne, hon ville nämligen få telegram från Kungen och Drottningen. Mildred var en kär vän och jag glad över att veta att jag fick ynnesten att förgylla många av hennes sista dagar i livet. En mycket, mycket. MYCKET speciell kvinna.

En sort som inte görs mer.❤️

 

Här finner du artikeln om Mildreds och min vänskap.