Mildreds värmande beröm

 

“Du är för alltid här inne, i mitt hjärta”

Mildred har fått besök av Promenadsällskapet Walkie Talkie ofta. Vi har hjälpt till med trädgårdsskötsel och enklare städning och skrivit viktiga brev och ringt några samtal, då Mildred har svårt att se och hör mycket dåligt.  Det har lagats köttbullar och  vi har suttit tillsammans utmed Mildreds soliga husvägg många gånger och druckit kaffe ur det bästa porslinet.  För kaffet smakar godare då.

“Utan ditt sällskap hade jag varit alldeles ensam. Hemtjänsten hinner inte sitta ner mer än 5 minuter. Du har varit ett ovärderligt stöd och hjälp för mig och jag saknar dig när du inte är här. Det kan du skriva. Även om jag är en sur gammal kärring (skratt). “

Mildred

Artikeln om Mildred & Lennart hittar du här. Tack Kicki Biärsjö & Hemmets Journal. https://www.hemmets.se/det-finns-inget-viktigare-an-att-bli-sedd/ midlred-och-jag “Är det du Bettina?”,  är glädjande att höra henne säga när jag kommer på besök.  Det är underbart och givande för oss båda att få vara tillsammans och är en vänskap som kommer att finnas till tidens slut. 

cropped-Liten-Promenadsällskapet-Walkie-Talkie-LOGOTYPE.jpg

Vi har inte tid att ha bråttom- vi har bara tid för dig.

Bettina Stewart Billgren, Promenadsällskapet Walkie Talkie  Twitter                                                                                                                                                                                                                                                               

EnglishSwedish