Referenser

Sven-Harry-hemsidan

Under tio träffar har Bettina kommit till servicehuset där jag arbetar som aktivitetspedagog och berättat om Stockholmskonstnärer och om Stockholms historia. Deltagarna som är personer över 65 år har fått varit delaktiga i att önska konstnärer och historieämne. Med entusiasm och engagemang tar Bettina med oss på en resa i Stockholms spännande värld.
Hennes föreläsningar har väckt minnen av ett Stockholm upplevt från barn och ungdomsåren. Hon har även väckt nyfikenhet och intresse kring en historie- och konstnärsrik stad.
 
Boel Thunell, aktivitetspedagog, Fridhemmets Servicehus
 
 

 

Bettina har varit min kollega i många år och vi känner varandra väl. Hon är en av de varmaste personerna som jag känner, ödmjuk och lyhörd inför människors behov och vill alltid göra det lilla extra så att kunden ska känna sig nöjd.  Vi har jobbat ihop och tagit emot människor med olika typer av psykisk ohälsa och Bettina har alltid sett till att de känt sig trygga och välkomna, har avdramatiserat  många svåra situationer  och gjort att personen aldrig förlorat sin värdighet. Som kollega är hon öppen och rolig med en unik personlighet.  Hon är en underbar person!

Jelena Almazan,  Leg. psykolog, PBM

“Varmt uppskattad bland våra äldre, fungerar som ett komplement till övriga aktiviteter med promenader, högläsning och sällskap tillsammans med övrig personal. Engagerad, pålitlig, och mycket omtyckt. Sätter lite fart, sprider glädje och inspirerar, med stor omsorg och respekt. Vi gör uppföljande utvärderingar och märker att Bettinas närvaro, skapar mervärde hos och för våra boende.” Ana-Maria Estrella, fd. Enhetschef på Rosendalsgården

https://www.facebook.com/www.rosendalsgardenhuddinge.se/

“Det är en viktig sak Bettina Stewart gör med sitt Promenadsällskap Walkie Talkie. Här känns det att det finns uppriktigt engagemang, pålitlighet och värme.”   Sven-Harry Karlsson

http://www.sven-harrys.se/sv/

 

 

 

cropped-Promenadsällskapet-Walkie-Talkie-LOGOTYPE.jpg

Vi har inte tid att ha bråttom- vi har bara tid för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »