Monica Lindgren, Stockholm

Jag är en glad, empatisk, vårdande, serviceinriktad tjej och terapeut. Jag ömmar för våra äldre och är en sann medmänniska och kan vara ett sällskap för aktiviteter och en hjälp i vardagen.
Jag älskar min familj och släkt. Jag har släktforskat på alla håll. Jag är född i Stockholm, med påbrå från Jämtland och Skåne.
Mina intressen är: sång, musik, dans, världen, livet, mina söner och familj, äventyr och resor.
Min mamma är min trygghet och styrka. Varje vecka träffas vi och jag hjälper med trädgård, hem och ärenden. Mamma får regelbundet ansiktsbehandling, brynfärg, fotvård, manikyr, massage och stretching. Mamma äter inga skolmediciner, men många burkar med näringsmedicin/kosttillskott töms varje månad.
Mamma och jag tycker om att titta på familjefoton och prata glada minnen. Vi älskar musik och att skratta mycket!
Är hudterapeut sedan 35 år, erbjuder noggranna härliga hud och kroppsbehandlingar såsom: ansiktsbehandling, fotvård, manikyr, massage, hel kroppsskrubb/peeling. zonterapi och lymfdränage.
Jag är också certifierad näringsterapeut och registrerad naturläkare. Jag vägleder människor till hur vi kan ändra vår livsstil och bland annat äta oss friska från inflammation, smärta och allt annat.  Jag brinner för att sprida hälsa/friskvård. 
Det är för mycket fokus på sjukvård ute i samhället. I stället ska vi fokusera på friskvård!
Att må bättre i mage/tarm, energi, muskler/leder ger ökad livskvalitet. Kroppen har en fantastisk förmåga att läka, om den får rätt förutsättningar och verktyg, som den är designad för.
Kontakt:
Monica Lindgren
Mobil: 070-728 82 55
EnglishSwedish