Om oss

 

Vem är jag?

Jag heter Bettina Stewart Billgren och 2015 startade jag Promenadsällskapet Walkie Talkie för jag insåg att det behövdes. Så mycket! Det finns så många människor som inte kommer ut på en daglig promenad och så mycket ensamhet bland vår äldre.

Här är den första filmen som kom 2016, den gäller än!

Den röda tråden i mitt liv går genom ett arbete för människor. Som administratör på en av Sveriges största stressmottagning, som fritidshemsföreståndare- och kolloledare på Bromma KFUK-KFUM, många underbara år som påklädare på Stockholms stadsteater kostymavdelning, bildredaktör på Riksteatern, och lite mitt i alltihop var jag presskontakt, copywriter & webbredaktör på Gudrun Sjödén.

Något av det allra trevligaste och viktigaste du kan göra är att arbeta med och för människor. Som ung arbetade jag som vårdbiträde i Stockholm och Göteborg och det var inte bra då och det har inte blivit bättre nu. En dag är vi alla där och jag vill vara med och göra äldreomsorgen bättre. Hos mig finns ett stort personligt engagemang för Sveriges seniorer och inget skänker mig mer glädje än att göra någon i den äldre generationen glad.  Och det ni, är alldeles, alldeles sant. Vad som också är alldeles sant är att i

Med de bästa och varmaste hälsningar, Bettina Stewart Billgren
EnglishSwedish