Om oss

Här kommer varma hälsningar från Bettina Stewart Billgren. & Promenadsällskapet Walkie Talkie som gärna vill sätta guldkant på din tillvaro och sprida glädje! Här finns det engagemang, humor och värme, tid och trygghet för dig som vill få ut mycket mer av varje dag. Vi erbjuder promenader under alla våra härliga årstider. I sol och snö, ur och skur. Vi gör det trivsamt, säkert och tryggt, för dig eller någon du känner.  Vi har inte tid att ha bråttom. Det finns bara nu. Och för ett fortsatt nu är en promenad om dagen är den bästa medicinen!

 

Videon om Promenadsällskapet Walkie Talkie har några år på nacken, men den illustrerar vårt engagemang. Vi firar 4 år i år!

 

“Tack för i dag, det här kommer jag att leva på länge”  Elsa 90 år.

Med Promenadsällskapet Walkie Talkie går det att fortsätta leva ett värdigt och självständigt liv i ditt eget hem. Våra tjänster ger ett privat alternativ till hemtjänsten, men kan också vara ett komplement, en hushållsnära tjänst för dig som föredrar att stanna i ditt hem. Att bli äldre i Sverige är en utmaning. Du kan också anlita oss om dina föräldrar bor i en annan stad än du själv och kanske på ett äldreboende. Ni båda får RUT-avdrag till dessa tjänster!

Att ha någon att prata med och gå i armkrok på promenad, att känna sig sedd är så oerhört viktigt, ju äldre vi blir.  Det är i mötet med annan människa som vi känner att vi finns till.  Vi dokumenterar, bistår och stödjer er. Vi är i de äldres och anhörigas tjänst. 

cropped-Liten-Promenadsällskapet-Walkie-Talkie-LOGOTYPE.jpg

Vi har inte tid att ha bråttom- vi har bara tid för dig.

Bettina Stewart Billgren, Promenadsällskapet Walkie Talkie, facebook, twitter.        

EnglishSwedish